LIEDON PALLO

Liedon Pallo on 1978 perustettu jalkapallon ja futsalin erikoisseura. Liedon Pallossa pelaa yli 550 lisenssipelaajaa aina 5-vuotiaasta ikämiehiin.

Joukkueet pelaavat Länsi-Suomen piirin sarjoja. Naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2024 Kolmosta ja Miesten edustusjoukkue pelaa Vitosessa. Juniorijoukkueet niin tytöissä kuin pojissa pelaavat Läntisen jalkapalloalueen sarjoissa.

Lisäksi Liedon Pallo järjestää matalan kynnyksen kyläjalkapallotoimintaa, jossa nappulajoukkueet pelaavat Mehiläinen Games -turnauksissa. Turnauksissa pelaaminen on keskiössä eikä otteluiden tuloksia lasketa eikä sarjataulukoita tehdä. Tällä hetkellä 5–10-vuotiaiden kyläjoukkueita löytyy Ilmarisista ja Pahkamäeltä (Liedon asema).

Nuorimmille jalkapallonharrastajille järjestetään Perhefutista, jossa 3–6-vuotias lapsi pääsee tutustumaan liikuntaharrastukseen yhdessä vanhempansa kanssa.

Sekä Liedon Pallon järjestämä Ensifutis on suunnattu 4-6 vuotialle lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta, vanhemman kannustaessa kentän laidalla.

Liedon Pallossa on tarjolla myös kaudella 2024 Soveltavaa jalkapalloa!

Liedon Pallo tarjoaa valmentajille ja toimihenkilölle seuran sisäistä koulutusta sekä koulutusta yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa.

Toiminnasta vastaa johtokunta, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi kuusi muuta jäsentä. Lisäksi seuralla on päätoiminen valmennuspäällikkö.

Mikäli sinua kiinnostaa toimintamme tai haluat laittaa lapsesi hyvän harrastuksen pariin, ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteydenotot: toimisto(ät)liedonpallo.fi