Futsalkausi 2023-2024 päättää futsalin tietyn pohjakosketuksen aikakauden LiePa FS:n osalta!
Miehet FUTSALJulkaistu: 06.03.2024 22.14

Futsalkausi 2023-2024 päättää futsalin tietyn pohjakosketuksen aikakauden LiePa FS:n osalta!

Nousukausi?

11.11.2023: Ensimmäinen turnaus Riihikoskella, ensimmäinen peli FC RP:tä vastaan oli kauden tiukimpia pelejä. Otteluun valmistautuminen tehtiin pukukoppikäytävällä, koska tilaa ei ollut enempää ennen peliä. Peli kääntyi punamustille ehkä vähän onnellakin 3-4 tulokseksi. Jälkimmäisessä pelissä YlKiri oli vastaantulija, vaikka valmennus joutuikin herättelemään omiaan aikalisällä. 10-4 ei jättänyt erikseen kerrottavaa pelistä. Tunnelma loistava heti kauden kahdesta ensimmäisestä pelistä.

03.12.2023: Kauden toinen turnaus, kotihallissa silkkaa dominointia. Kaksi peliä, joista Bosna3 oli aneemisin peli, mistä voittolukemat naulattiin 7-0. KyPS:iä vastaan haluttiin revanssi edellisen kauden lopussa hävitystä pelistä. Se onnistuikin mitä hienoimmalla tavalla, kun valotaululle nakutettiin tulokseksi 6-0. 4 peliä 12 pistettä. Suunta on selvä ja tavoitteen mukainen.

16.12.2023: Kolmas ja kauden toinen sekä viimeinen kotiturnaus. Vastaan tulee sarjan ennakkoon kovin joukkue TuKV2. Ottelussa on kunnon pelin tuntua ja vääntöä. Peli on hieman vieraiden hallussa ja viimeistelyn tarkkuus vie LiePalta terän iskeä tarpeeksi vastaiskuja taululle. Vieraat voittavat 5-3. Kauden ensimmäinen tappio ja taas mielessä hiipii edellisen kauden Bosna-tappio, jonka takia kausi meni pakettiin nousun suhteen. Toiseen peliin saatiin kasattua rivit hyvin uudelleen ja SCR2 nuijittiin kenttään 2-7 tuloksella.

Turnauksen jälkeen LiePa FS kuitenkin teki vastalauseen TuKV2:n pelaajista, joita epäiltiin pelanneen väärällä nimellä. Vastalause hyväksyttiin ja TuKV2 tuomittiin häviämään ottelu meitä ja SCR2:sta vastaan 5-0! Tämä tiesi sitä, että punamustat siirtyivät yksin sarjajohtoon ja pahin kilpakumppani oli hävinnyt kaksi peliä. 6 pelistä 6 voittoa, 18 pistettä!

Joulutauko ja taas tammikuussa pelattiin uudelleen, sitä ennen valitettavasti joukkueesta joutui lähtemään isänmaata puolustamaan kentällinen pelaajia. Valtava vastaisku kaudelle, mutta sen ei annettu haitata!

13.01.2024: Neljäs turnaus Loimaalla: LoPS:ia vastaan oltiin selkeästi parempia kuten harkkamatsissa ennen varsinaista peliä. Lopputulos 7-1. Jälkimmäisessä pelissä tapahtui kummallisia ja vanhemmat herrasmiehet onnistuivat jotenkin sekoittamaan punamustien peliä niin, että maalivahti lensi suunsoitosta pihalle ja tulokseksi jäi 2-3 tappio Qppikselle. Kauden ensimmäinen tappio oli tosiasia.

02.03.2024: Viides turnaus, yksi peli, voitto ja tasapeli varmistaisi voiton ja nousun Kolmoseen! Ottelua varten saatiin kasaan täysi 14 miehen kokoonpano ja tunnelma kopissa oli odottava illan ainutta peliä varten. Tavoitteena oli ottaa pelistä niskaote ensimmäisen viiden minuutin aikana ja se tehtiin! Ensimmäinen jakso 2-5 ja lopputulos 2-14, joka ei jättänyt mitään selitettävää vastustajille. LiePa FS nousee Kolmoseen kaudelle 2024-2025 ja ottaa paikan ylpeänä vastaan!

Kauden toiminta oli asteen verran ammattimaisempaa ja alkoi aikaisemmin kuin edellisenä kautena. Porukkaa oli mukana jo elokuusta asti harjoituksissa ja niitä päästiin täydellä vauhdilla pyörittämään jo syyskuusta asti. Se varmasti auttoi kauden läpiviennissä, kun pelaajat orientoituivat heti alusta asti toimintaan hyvin mukaan. Kauden aikana saatiin myös pari vahvistusta poistuneiden tilalle, joka varmasti edesauttoi pelin pysymisessä omissa näpeissä.

LiePa FS kiittää yhteistyökumppaneitaan ja vapaaehtoisia, jotka joukkueen takana ovat antaneet pyyteettömän panoksensa joukkueen menestyksen eteen!

Vamos LiePa FS, KOLMOSEEN 2024-2025!