4
KES
19.30
Naiset harraste - FC Pinkit, NAISCUP 2024

Naiset harraste - FC Pinkit - TuNL Naiset  1 - 0

Viertolan kenttä

4.6.2024 Otteluraportti - Naiset harraste - Pinkit vs TuNL

Tänään pelattiin kevätkauden Pinkkien päätöspeli Viertolan hornankattilassa. Vastaan astui meille vielä tuntematon siniseen pukeutunut TuNL. Odotettavissa oli hikeä ja hikeä.

Vaihturit tähän peliin oli tänään vähissä ja HK sekä pakisto pääsi vääntämään täydet minuutit kentällä.


Eija meni tällä erää hyökkääjän paikan sijasta maalivahdin paikalle ja näytti hälä taas adrenaliini virtaavan vanhan veskarin veressä.💪😅 Tänään maltti oli valttia ja muutamat heittäytymit pallon perään tehtiin myös valtavan yleisön kannustamana. (Kuulemma kotiin ei ollut tulemista, ellei tee maalivahdin heittäytymisiä 😅...p.s. välilevyb pullistuma kuulemma pysyi paikallaan)


Vastustaja piti todella hyvin oman puolen tukossa eikä maalipaikoille kovinkaan useasti päästy. Vastustajan maalivahti oli kyllä nainen paikallaan. Mutta mutta...Kovan ekan puolikkaan väännön jälkeen Mari pääsi jälleen hienoon maalipaikkaan lähes kulmalipun tuntumaan ja siitä sopivan kova ja nätti roikku maalin takanurkkaan yllätti vastustajan maalivahdin ja pelin 27 minuutilla saatiin riemuita Pinkkien ainokaisesta voittomaalista. 🩷⚽️🦵


Viimeiset 15 minuuttia pyöri ehkä hieman enemmän Pinkkien päädyssä, mutta onneksi vastustajan menojalkakin hieman oli menettänyt menokaasustaan ja saatiin nekin maalipaikat kerättyä kauniisti syliin.


Kohti kesätaukoa peleistä...mutta treenit jatkuu normaalisti tiistaisin.


Tervetuloa mukaan treenaamaan, jos kiinnostus heräsi. ⚽️🩷☀️😎


#liepa #fcpinkit #naiscup2024 #rakkaudestalajiin