Naiset harraste - FC Pinkit - FC Tyrnit  2 - 0

Viertolan kenttä

Pinkit - Tyrnit otteluraportti 26.5.2024

Huh hellettä!
Viertolan kentän mittari näytti +33...ja ei se kyllä tällä kertaa valehdellutkaan... Onneksi noin vartin sisään, aurinko meni hieman pilven taakse, jotta lämpötilat saatiin laskemaan +23 asteeseen.
Vastaan astui tällä kertaa aina yhtä oranssin aurinkoiset Tyrnit. Tiedossa oli jälleen tiukkaa vääntöä...ja sitä se todellakin oli. Pallo pyöri ensimmäisen erän molemmissa päissä, ja molemmilla maalivahdeilla tuntui tänään olevan myös turvalliset maalitolpat apuna. Myös meidän Motturi tuntui olevan tänään iskussa...oli jopa pukeutunut hihattomaan paitaan, jottei vastustajat uskaltaisi ihan liki tulla. ;)
Puoliajalla punottiin ihan uudet kuviot ja päätettiin lähteä heti alkuun pienellä twistillä matkaan ja tällä kertaa se tuotti tulosta. Pinkkien aloituksesta kolmella seinäsyötöllä ja pallo varmasti Jutan toimesta maaliin 1-0!
Siitä neljä minuuttia eteenpäin niin Mari päätti nykäistä toisen maalin ihan vaan varmuudeksi, ettei ihan oltaisi narun varassa.
Tilanteet pyöri lopussa kyllä niin kummassakin päässä, ehkä pienoisen paniikin aiheutti Tyrnit Pinkkien päässä, että sydämenlyöntejä taisi jäädä muutamallakin Pinkillä lyömättä, sen verran jännää oli pelin lopun minuutit. Maaritkin päätti testailla tuomarin hermoja ja varmisteli tuomarin tuomarointilinjaa keltaisen kortin veroisesti. Mutta onneksi tuomari on aina oikeassa ja näistä vaan opitaan. :D
Tiukka 50minuuttinen päättyi lopulta Pinkkien 2-0 voittoon ja ei voi kuin taas kiittää ihania Tyrnejä tiukasta taistelusta ja kiitokset te SUPER Pinkeroiset! Aina jaksatte yllättää näissä peleissä!

Tilastot

2 - 0

FC Tyrnit
(0-0)
26'MaaliParkatti Jutta
26'MaalisyöttöIsoheiko Eija
30'MaaliPentti Mari
40'VaroitusHeikkilä Maarit
50'Vihreä korttiMotturi Leena