19
KES
19.00
Miehet EDUSTUS, Miesten Vitonen Läntinen A2

Miehet EDUSTUS LiePa - AKT  3 - 4

Lieto, Keskuskenttä N

Tappio! Kauden 6 tappio tuli sarjan häntäpään AKT:lle!

Tappio!

Harmitus on suurta tällä hetkellä. Kevään kahdesta viimeisestä pelistä piti ottaa 6 pistettä ja pistää kauden osalta poikki putoamiskamppailukeskustelu. Noh, lopputulos on kaksi tappiota ja nolla pistettä. Putoamiskamppailussa ollaan ja vahvasti koko syksy.

Itse pelissä oli karmea ensimmäinen 30 minuuttia. Vastustaja onnistui prässäämään meidän lähdöt alhaalta erittäin tehokkaasti ja lisäksi sai vielä riistot yläalueella, jolloin oltiin heti vaarallisesti meidän maalin edessä. Tästä rokotettiinkin hyvillä laukauksilla tehokkaasti. Punamustien omat vedot olivat taas kuurakettimallia pitkin peliä. Siitä huolimatta tehtiin kolme maalia. Oma pää vuotaa nyt raa´asti liikaa. Eikä ongelma ole ollut se, että pelataan kolmen miehen alakerralla. Eilen mentiin lyhkäisellä rosterilla, joka osaltaan näkyi siinä, että ei ollut paljoa vaihtoehtoja kentälle eri paikoille. Siitä huolimatta painoimme pelin lopussa AKT:n päätyyn ja saimme tehtyä vaarallisia paikkoja, joista paremmalla viimeistelyllä oltaisiin saatu edes piste tästä pelistä.

Surkean tuloksen siivittämänä, punamustat pohtivat keskikesän juhlien lomassa, miten syksy käännetään kotiinpäin? Armeijassa käy ovi molempiin suuntiin, uusia pelaajia ei ole tiedossa. Harjoitukset jatkuvat heinäkuun alussa Ruisrokin jälkeen. Seuraava peli on FC Snåbitia vastaan 19.7.2024 Keskuskentällä. Siitä on taisteltava voitto!

Hyvää juhannusta palloilevalle punamustalle kannatusjoukolle ja seuratyön tekijöille!

Edustus, punamustat